Live Headquarters

This office fitout creates a workplace that has a direct relationship with Live’s successful retail outlets while also incorporating the strong visual language executed in their marketing strategy.  Challenged by the limited size of their existing space, the work stations are centrally clustered to enhance interaction. The sculptural red spine accentuates the central core that theatrically inhabits the space acting as a fluid partition for the reception, office and boardroom.  This is framed by a catwalk inspired runway showcasing next seasons fashion collection.

 

AWARDS: Design Institute of Australia ***********  Award of Merit ** View Awards

  • retail_livehq_01
  • retail_livehq_02
  • retail_livehq_03
  • retail_livehq_04
  • retail_livehq_05
  • retail_livehq_06
Web Design by Media on Mars